Glasbewassing, belangrijk voor de uitstraling van uw pand

Voor vakkundige glasbewassing van uw kantoor, bedrijfspand, appartementencomplex of een ander soort gebouw kiest u natuurlijk voor een professioneel bedrijf. Zo weet u zeker dat uw ramen en kozijnen veel langer meegaan en uw pand altijd een verzorgde uitstraling heeft. BENS schoonmaakdiensten is deskundig en vakbekwaam en gaat resultaatgericht te werk. We garanderen een glasheldere kwaliteit die zorgt voor een professioneel uiterlijk van uw pand. Onze mensen gaan gemotiveerd te werk en zijn deskundig en vakbekwaam. Wilt u een prettige werk- of leefomgeving en een pand dat weer schittert? Wij offreren altijd tegen een scherpe prijs en bieden u een contract op maat.

Traditionele glasbewassing

Uw omgeving is mede dankzij ons zeeklimaat dagelijks onderhevig aan vuil. Uw kozijnen en ramen hebben dan ook veel te verduren door de diverse weersomstandigheden. Door regelmatig uw ramen te laten wassen kunt u blijvende schade aan kozijnen en ramen voorkomen. Daarnaast stelt iedereen een nette omgeving op prijs, of het pand nu bestemd is voor wonen of werken. Naar buiten kunnen kijken met een helder zicht is tenslotte altijd fijn. Een onderhoudscontract voor glasbewassing is daarom echt een uitstekende keuze. Met zo’n contract komen wij met regelmaat bij u langs om uw ramen goed te onderhouden. Zo heeft u altijd een pand met een heldere uitstraling.

Telescoop glasbewassing

Veel van onze opdrachten voeren wij uit middels telescoop glasbewassing tot 18 meter. Tegenwoordig worden gebouwen en woningen zo ontworpen dat niet ieder raam eenvoudig te bereiken is. Uw ramen wassen met het telescoop systeem biedt dan vele voordelen. De borstels maken uw ramen goed schoon en op deze manier kunnen we ook moeilijk bereikbare gaten en hoeken beter wassen. Met onze telescoop glasbewassing laten uw ramen direct weer licht door. Zo kunnen uw klanten, medewerkers of bewoners weer met een uitstekend zicht genieten van het uitzicht.

Glazenwasser voor alle soorten bedrijven

Of u nu een industriële werkplek heeft, een winkel, VVE, school, kantoorpand of een zorginstelling, iedere organisatie of instelling wil graag een heldere ramen en een nette uitstraling van het pand. Gaat het om laagbouw of hoogbouw, buiten- of binnenwerk, wij kunnen uw ramen altijd wassen en garanderen streeploze ramen en het beste resultaat. Wilt u dat wij periodiek uw ramen wassen of laat u dat liever op afroep verzorgen? Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen graag een offerte. Natuurlijk bezoeken wij dan eerst graag uw locatie om een inschatting te geven van de kosten. Glasbewassing is tenslotte voor ieder pand weer anders.

Waarom BENS Diensten?

Wij werken alleen met gemotiveerd, pro-actief personeel dat altijd kwaliteit levert. We werken met een vast team met een vast aanspreekpunt, zodat wij u goed leren kennen en andersom. Kwaliteit en uw tevredenheid staan bij ons voorop. Wij verzorgen uw glasbewassing op een vakkundige manier en garanderen u een uitstekende kwaliteit. Zo ziet uw pand er altijd representatief uit.

Periodiek uw ramen laten wassen

Wilt u ook uw ramen laten wassen door BENS Diensten? Met periodiek onderhoud op vaste tijden en dagen weet u exact waar u aan toe bent. Wij maken glasheldere afspraken en komen graag op een tijd en dag die u het best uitkomt. Zo wordt uw pand goed onderhouden en bent u verzekerd van schone ramen. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag.