Reguliere schoonmaak met aandacht en zorg

Met onze reguliere schoonmaak diensten zorgen wij voor een frisse werkruimte in bedrijven, scholen, overheidsinstellingen, horeca en zorginstellingen. Ook bij uw bedrijf of organisatie kunnen wij reguliere schoonmaak diensten uitvoeren, in iedere gewenste frequentie. Een hygiënische en schone werkomgeving is belangrijk. U wilt tenslotte niet dat uw medewerkers last hebben van vuile of stoffige werkplekken en onfris sanitair. Daarnaast maakt een schone werkplek uw medewerkers productiever en zorgt het voor een opgeruimder en gelukkiger gevoel.

Wat valt onder reguliere schoonmaak?

Onze reguliere schoonmaak werkzaamheden worden uitgevoerd in werkruimtes, trappenhuizen, kantines, portieken en keukens. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden.

  • Stofzuigen
  • Vloeren dweilen
  • Sanitair verzorgen
  • Keuken reinigen
  • Werkplekken en meubilair stofvrij maken
  • Plinten afnemen
  • Vensterbanken schoonmaken
  • Prullenbakken legen

Wij leveren altijd maatwerk

Ieder bedrijf en pand is anders en elke klant heeft zijn eigen behoeften op het gebied van interieur reiniging. Daarom zijn onze diensten altijd maatwerk. Wilt u uw pand laten schoonmaken door onze medewerkers? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we onze specifieke schoonmaak procedures en methodieken afstemmen op uw wensen. In overleg met u kunnen we tevens een werkprogramma opstellen waarin we zaken meenemen die specifiek zijn voor uw bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld dat wij uw planten water geven, is er regelmatig klein technisch onderhoud nodig of moet de vaatwasser uitgeruimd worden? In overleg is alles mogelijk.

Uw eigen schoonmaakplan en controle

Als wij uw reguliere schoonmaak onderhoud uitvoeren stellen we aan de hand van uw situatie en specifieke behoeften een flexibel schoonmaakplan op dat volledig is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. In dit werkschema staat exact vermeld in welke frequentie, op welke dag en in welke week of maand wij onze werkzaamheden bij u uitvoeren. Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunnen wij op het juiste moment controleren of de afspraken zijn nagekomen.

Waarom kiezen voor BENS Diensten?

BENS Diensten is specialist in schoonmaakwerk en heeft al tien jaar ervaring met reguliere schoonmaak diensten. Als professionele schoonmaakdienst met allround ervaring zijn we zeer flexibel en voldoen we gegarandeerd aan uw kwaliteitseisen. We werken tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden zo veel mogelijk met vaste medewerkers, die op deze manier een vertrouwd gezicht voor u worden. Met een goede controle van onze uitgevoerde werkzaamheden zijn we betrouwbaar en kunt u rekenen op een topresultaat. Daarnaast werken we bij voorkeur met middelen die het milieu en uw werkomgeving niet belasten.