BENS Schoonmaakdiensten

BENS Schoonmaakdiensten is een jong en flexibel schoonmaakbedrijf in de regio Zuid Holland, dat sinds 2009 met succes is uitgegroeid tot allround aanbieder in de schoonmaakbranche. Wij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren, tandartspraktijken, huisartsen, sportscholen, basisscholen, bouwbedrijven en woningen. Door onze opgebouwde ervaring en de grote verscheidenheid van onze machines en producten zijn wij in staat elk willekeurig project - van klein tot groot - gedegen uit te voeren.

We onderscheiden ons in de branche door de persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee we ons werk verrichten. We zijn geen prijsvechters, maar zijn gericht op het leveren van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel. Om die reden gebruiken we milieuvriendelijke producten en materialen en bent u verzekerd van een milieuvriendelijke schoonmaak.

Onze klanten maken gebruik van onze diensten in de regio Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Waddinxveen, Rotterdam, Moordrecht en Woerden. Ze maken ons sterk in het vak en geven ons uitstekende referenties. Bent u op zoek naar een team van enthousiaste medewerkers om uw schoonmaak wensen uit te voeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.