Over BENS Diensten


BENS Diensten is al sinds 2009 een betrouwbare zorgaanbieder in Gouda en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten en thuiszorg en zorgen iedere dag weer voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij onze klanten. We zijn een jong en flexibel bedrijf dat diensten verleent aan zowel particulieren als bedrijven. Door onze uitgebreide ervaring met diverse klanten in uiteenlopende branches pakken wij ieder project professioneel en grondig aan.

Wij onderscheiden ons op de markt door kwaliteit te leveren op een persoonlijke manier. Onze medewerkers zijn gedreven, enthousiast, zorgvuldig en erg betrokken bij hun werkzaamheden én hun klanten. Daarnaast zijn wij ons bij het uitvoeren van onze diensten zeer bewust van het milieu. We ondernemen maatschappelijk verantwoord door milieuvriendelijke producten en materialen te gebruiken.

BENS biedt thuiszorg- en schoonmaakdiensten aan in de regio Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Waddinxveen, Rotterdam, Moordrecht en Woerden. Onze klanten zijn stuk voor stuk tevreden. We hebben dan ook uitstekende referenties en een klantenbestand dat zich al jarenlang gestaag uitbreidt.

Of we nu voor een bedrijf werken of voor onze particuliere klanten, wij zijn altijd gericht op een uitstekend resultaat. We leveren kwaliteit, houden ons altijd aan de afspraken en hebben oog voor details. Wilt u ook een schone en gezonde leef- of werkomgeving? Wij maken duidelijke afspraken, hebben gemotiveerde werknemers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Onze werkwijze is open en we zijn zeer flexibel.