Opleveringsschoonmaak: een hele rust

Een opleveringsschoonmaak is een perfecte manier om direct te kunnen starten in een nieuwe ruimte. Of u nu een huis of bedrijfspand nieuw laat bouwen, renoveren of verbouwen, in de bouw wordt een pand bij oplevering altijd alleen opgeruimd aangeleverd. Helaas is het pand of de woning dan nog niet gebruiksklaar en dient het nog een grote schoonmaakbeurt te ondergaan. Dat kunt u natuurlijk zelf doen, maar wij zijn gespecialiseerd in deze opleveringsschoonmaak. Met deskundig materiaal en professionele technieken zorgen wij voor een snelle en grondige aanpak. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand direct betrekken en uw aandacht volledig richten op de inrichting.

Wat houdt een opleveringsschoonmaak in?

Of u nu een pand wilt betrekken na nieuwbouw, verbouw of renovatie, een professionele opleveringsschoonmaak neemt veel zorgen weg. Met een opleveringsschoonmaak zorgen wij er voor dat uw woning of pand gebruiksklaar opgeleverd wordt zodat u die direct kunt betrekken. Niets is vervelender dan u bezig te moeten houden met het ruimen van bouwvuil, het verwijderen van bouwstof, verf- en kitresten, cementsluier, stickers, het schoonmaken van vloeren, wanden en richels, vieze ramen en vuile sanitaire ruimtes. Uiteraard doen wij dat uiterst zorgvuldig en garanderen we een uitstekend resultaat.

Waarom kiezen voor BENS Diensten

  • Betrouwbare specialist
  • Ruime ervaring in schoonmaak rondom bouwterreinen
  • Juiste kennis, expertise en ervaring
  • Deskundig materiaal en professionele technieken
  • Snelle en doeltreffende schoonmaak
  • Flexibel en efficiënt, alles in eigen huis
  • Uitstekende kwaliteit en echte service
  • Altijd maatwerk, volledig afgestemd op uw situatie
  • We doen wat we beloven

Voor wie is onze opleveringsschoonmaak geschikt?

Wij leveren onze opleveringsschoonmaak aan particulieren, bedrijven, instellingen, scholen, sportaccommodaties en overheden. Heeft uw pand een verbouwing of renovatie ondergaan of is het nieuw opgeleverd? Dan zorgen wij er met onze schoonmaak na oplevering voor dat het er perfect uitziet en u het direct kunt betrekken. Ook uw woning of bedrijfspand kunnen wij na een verbouwing of renovatie grondig aanpakken. Wilt u een woning of bedrijfspand verhuren of verkopen na lange leegstand? Dan zorgen wij voor een representatieve uitstraling van het pand en heeft u er geen omkijken meer naar. Ook voor makelaars of aannemers die hun gebouw representatief en schoon willen opleveren is onze opleveringsschoonmaak ideaal.

Vraag direct een vrijblijvende offerte op

Wilt u uw pand schoon opleveren aan derden of wilt u zelf een schoon pand of schone woning betrekken na verbouw, nieuwbouw of renovatie? Wij zorgen voor een blinkend eindresultaat tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen direct een aantrekkelijke maatwerk offerte op.

Bekijk ook eens onze pagina’s over Reguliere schoonmaak, Incidentele schoonmaak en glasbewassing.