Onze schoonmaak missie

Hygiene is belangrijk. Wie wil er nu niet op een schone plek wonen en werken. Als u de zorg voor uw schoonmaakwerk aan ons uitbesteedt nemen wij die zorg zeer serieus. Om onze diensten goed uit te voeren zorgen wij altijd voor een grondig schoonmaak programma op maat. Zo weet u exact waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Schoonmaken is ons vak, we weten exact wat we doen en waarom. Onze normen zijn streng. We werken volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, schoonmaak en milieu. Als professionele speler in de markt zijn we uiteraard betrouwbaar, deskundig en flexibel. We focussen altijd op kwaliteit en zorgen er voor dat u in prettige omstandigheden kunt werken. Zo kunt u genieten van een schoon eindresultaat waar u geen omkijken meer naar heeft.

Om een goede dienst te kunnen leveren houden onze medewerkers hun ogen en oren open. Zo kunnen ze gericht invulling geven aan de kwaliteit van hun werkzaamheden en u nog beter van dienst zijn. Uw schoonmaakpersoneel geeft net dat beetje extra. De werksfeer is prettig en onze medewerkers zijn betrokken, dat maakt het verschil. Ze gaan graag voor u aan de slag en willen dat goed doen. Tenslotte valt of staat hun werk met de uitstraling van uw pand.

Onze schoonmaak visie

Als professioneel schoonmaakbedrijf streven wij ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn, te investeren in onze medewerkers en gebruik te maken van de nieuwste technieken.

We investeren continue in hoogwaardig gereedschap en zijn op de hoogte van de laatste reinigingstechnieken. We stemmen onze werkwijze altijd zorgvuldig af op nieuwe wet- en regelomgeving op het gebied van het milieu. Zo beperken we de milieubelasting op uw leefomgeving en verbeteren we direct onze dienstverlening.

BENS Schoonmaakdiensten heeft kennis van de regionale markt en kan daardoor altijd snel schakelen. Heeft u een complex vraagstuk? Wij denken graag met u mee. Maatwerk is bij ons de norm en uw wensen zijn leidend.