Incidentele schoonmaak

Heeft u ons nodig voor een incidentele schoonmaak klus voor uw bedrijfspand of woning? Voor eenmalige schoonmaak projecten kunt u direct bij ons terecht. Ook voor een incidentele schoonmaak in verband met een calamiteit staan wij te allen tijde voor u klaar. Bij incidenten of calamiteiten is snel schoonmaakwerk soms erg belangrijk. Dan is het handig als u terecht kunt bij een professioneel schoonmaakbedrijf dat direct ter plaatse kan zijn. Heeft u ter vervanging van uw huidige interieurverzorging een schoonmaakdienst nodig? Ook dan kunnen wij een project overnemen. Bij ziekte bijvoorbeeld, of in vakantieperiodes. Welke incidentele schoonmaak klus u ook heeft, wij staan direct voor u klaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat verstaan we onder incidentele schoonmaak?

Zowel bedrijven als particulieren hebben af en toe een eenmalig schoonmaak project waar ze geen contract voor af hoeven sluiten. Wij voeren dergelijke incidentele projecten altijd snel en op een gedegen manier uit. Denk bij incidentele schoonmaak projecten bijvoorbeeld aan:

  • Leeghalen van dakgoten
  • Intensieve schoonmaak van opslagruimtes of fabriekshallen
  • Gevelreiniging
  • Grote schoonmaak, binnen of buiten
  • Reiniging van houtwerk en dakkapellen
  • Hogedruk reiniging
  • Zonnepanelen reiniging
  • Calamiteiten (brand, storm, inbraak)

Waarom BENS Diensten

BENS Diensten is een professioneel schoonmaakbedrijf met vakkundig en gedreven personeel. Wij zijn betrouwbaar en werken zorgvuldig, zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekend eindresultaat. Vanzelfsprekend zorgen we tijdens onze werkzaamheden voor een minimum aan hinder voor uw werknemers of familieleden en werken we snel en efficiënt. Zo wordt uw incidentele schoonmaak project op een zeer korte termijn, met zorg en aandacht en tegen een aantrekkelijke prijs uitgevoerd.

Meer weten?

Heeft u één of meerdere incidentele schoonmaak projecten? Wij denken graag met u mee. We werken voor particulieren, kantoren, scholen, overheidsinstellingen, horeca of zorginstellingen en hebben de afgelopen tien jaar al vele incidentele schoonmaak projecten afgerond. Neem contact op voor een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij garanderen een scherpe prijs.